Prognytt

Damian Wilson overtar som vokalist i Arena

Per-Helge Berg 14. juli 2020 Nyheter

Kort tid etter at Arena offentliggjorde at vokalisten Paul Manzi forlot bandet, kommer nyheten om at Damian Wilson overtar mikrofonen i bandet som skulle ha returnert til Norge i høst, men som har måttet utsette turneen på grunn av koronaviruset. Wilson er kanskje mest kjent for sin innsats i Landmarq og Threshold.

Dermed blir det Wilson som blir vokalisten når Arena skal spille inn sitt nye album ‘The Theory of Molecular Inheritance’ – en innspilling som, som så mye annet, har blitt forsinket på grunn av korona.

I en pressemelding skriver Arena at de har kjent Damian Wilson i 25 år og flere ganger har tenkt på ham som vokalist i bandet, men at det var først nå at alt klaffet.

Damian Wilson var vokalist på debutalbumene til både Landmarq og Threshold, og var med på flere album med disse bandene. I tillegg har han bidratt på innspillinger med både Rick Wakeman og Ricks sønn Adam Wakeman samt på mange skiver med Ayreon.

Han har også deltatt i sideprosjektet Maiden United – som spiller akustiske versjoner av Iron Maiden-sanger, samt progmetalbandet Headspace sammen med allerede nevnte Adam Wakeman.

Wilson har også et lang rekke soloalbum bak seg.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.