17. april 2024
FestivalNyheter

Snart utsolgt for We Låve Rock i Slemmestad

Last Updated on: 27th august 2020, 02:26 pm

Onsdag kveld hadde We Låve Rock-arrangørene kun ti billetter igjen til årets koronautgave av We Låve Rock på Sekkefabrikken i Slemmestad. Samtidig lover arrangørene å slippe headlineren for neste års festival 1. september.

[dropcap]F[/dropcap]estivalen som finner sted i Slemmestad lørdag 28. november er underlagt koronarestriksjoner og kan derfor ha maks 200 personer til stede. Arrangørene har derfor måttet avlyse den annonserte barnekonserten med Tusnmørke, men bandet blir fortsatt med i festivalen, da som et av navnene på hovedprogrammet – altså en “voksenkonsert”.

Samtidig hersker det litt tvil om nederlandske Lesoir vil kunne komme – også dette på grunn av koronasituasjonen – men det er ennå en stund til 28. november, så vi får håpe på en positiv smitteutvikling. I skrivende stund er Nederland et land med flat trend, men har fortsatt en så høy andel av smittede at de er et rødt land ifølge regjeringens krav.

Arrangør Morten L. Clason opplyser samtidig at 1. september vil We Låve Rock offentliggjøre navnet på neste års festivals headliner, og samtidig åpne for salg av Early Bird-billetter.

– Early Bird-billetter er til salgs fra 1.september (1-15.sep) kl.20.00 for We Låve Rock 2021. Prisen er 800 kroner for 2-dagers-billett. Fra 1. oktober er prisen 1100,-  for to-dagers og dagsbilletter for 600 kroner, sier Clason.

Han gjør samtidig oppmerksom på at det kan bli restriksjoner på antall billetter solgt nå i 2020, men at de ser an situasjonen.

Billetter kan bestilles herfra fra 1. september.

Neste års festival finner sted 14. og 15. mai  – også den på Sekkefabrikken. Festivalen flyttes dermed for andre gang etter et år på Grønsand gård. Årsaken er blant annet at arrangøren sparer et sekssifret beløp på utgifter på leie ac scene, lyd- og lysutstyr.

Line-up for festivalen i november:

12:30–13:15
Folkestad Rockeverksted

13:30–14:30
Laughing Stock

15:00–16:15
Infringement

16:45–18:00
Tusmørke

18:30–19:45
Lesoir

20:15–21:15
Tammatoys

21:45–23:00
Kalandra

23:30–01:00 (over natten)
Magic Pie

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.