Prognytt

Focus klar for We Låve Rock i 2021

Per-Helge Berg 1. september 2020 Festival, Nyheter

Legendariske Focus ble tirsdag kveld bekreftet som headliner for neste års We Låve Rock. Nederlenderne feirer sitt 50-års-jubileum med en større turné neste år, og den tar dem også til Norge og We Låve Rock.

Focus ble startet i Amsterdam ii 1969 av den fløytespillende, orgelspillende og ikke minst jodlende Thijs van Leer.

Han er også det eneste originalmedlemmet i bandet, selv om trommis Pierre van der Linden første gang kom med helt tilbake i 1971, men har vært ute i flere perioder.

Bandet er selvsagt mest kjent for perler som «Hocus Pocus» og «Sylvia», men kom i 2018 ut med et overraskende bra og vitalt album i «Focus 11».

Bandet vil holde en spesialkonsert fredag 14.mai og en vanlig konsert lørdag 15.mai.

Neste års festival vil finne sted i Sekkefabrikken kulturhus i Slemmestad, der også årets koronareduserte spesialutgave av festivalen finner sted i november.

Som tidligere meldt vil det nå også være mulig å kjøpe Early Bird-billetter de første ukene. Billettene kan bestilles herfra.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.