28. november 2023
FestivalNyheter

Klar for skandale på We Låve Rock neste år!

Det er duket for nok en skandaløs konsert når We Låve Rock 2021 får besøk av de smått smågærne medlemmene i Det Skandaløse Orkester. Bandet tar veien over fjellet fra Bergen og til neste års festival i Slemmestad. Tirsdag kveld ble nemlig det noe Zappainspirerte bandet bekreftet til festivalen.

[dropcap]B[/dropcap]andet, som gjorde stor suksess i Zappanale i fjor, er til og med omtalt i Bergens Tidende som «Bergens rareste band»

Live er bandet et musikalsk overflødighetshorn av bisarre innslag både musikalsk, tekstmessig og ikke minst i opptredenen på scenen, som foregår i et hesblesende tempo. Du vet liksom ikke helt hva som traff deg, men du står der og tripper med rockefoten med et stort glis uansett… Slik var i alle fall følelsen da Prognytt opplevde bandet live for første gang på Røverstaden.

Bandet spiller en blanding av både prog, rock og jazz/fusion med teatralske og cabaret-messige elementer.

Absolutt en opplevelse!

– Ooh lala! Eg har hørt veldig mye bra om festivalen og gleder meg til å spille der! Og så gleder eg meg til å se Focus. De har eg alltid hatt lyst å se, sier en begeistret Sondre Jørgensen i Det Skandaløse Orkester til Prognytt.

-Hvis resten av artistene på plakaten holder dette nivået så må jo dette bare bli tidenes feteste festival, fortsetter han i kjent Skandaløse-stil.

Fra før av er de nederlandske veteranene i Focus bekreftet som en av headlinerne.

Festivalen finner sted 14. og 15. mai i Sekkefabrikken kulturhus i Slemmestad, samme sted som årets spesialutgave av den utsatte festivalen går av stabelen i november.

Arrangørene minner samtidig om at det nå er én uke igjen av Early Bird-billettene til bare 800,- kroner. Det er fortsatt mange billetter igjen. Pris neste onsdag blir 1100,-. kroner.

Billettene kan bestilles her!

(Bandfoto: Tony Marcel Lande.)

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.