9. desember 2023
NyheterVideo

Singeldryss fra flere norske band

Last Updated on: 8th september 2020, 10:10 pm

De siste dagene har både Wobbler, Pymlico og Gazpacho sluppet nye singler fra sine nyeste album. Wobbler er denne ukens video her på Prognytt (se lenger ned på forsiden), men nå kommer det enda ferskere slipp fra de to andre bandene.

[dropcap]G[/dropcap]azpacho kommer med sitt nye album “Fireworker” 18. september, utgitt på Kscope. Bandet slapp den andre singelen fra dette albumet i forrige uke.

Singelen har fått tittelen “Clockwork” – som er en del av åpningsporet “Space Cowboy”.

Albumet kommer ut på CD og som gatefold dobbelt-LP på 180 grams svart vinyl, og selvsagt også som digital nedlastning.

Videoen kan dere se under.

Pymlico er også snart klare med et nytt album. 2. oktober er satt som releasedato for skiva “On This Day”. Før helgen slapp bandet første singel fra dette albumet, “Partners In Crime”, som digital singel. Bandet hadde planlagt en slippfest 9. oktober, men har sett seg nødt til å avlyse denne på grunn av den pågående koronasituasjonen.

Du kan høre singelen på flere forskjellige strømmetjenester.

Og ikke minst under…

Wobbler kommer med sitt nye album “Dwellers of the Deep” – det femte i rekken, 23. oktober. Du kan se videoen fra den første singelen “Five Rooms” som Ukens Video på forsiden, eller bare starte den under… Singelen ble sluppet 2. september,

Vinylutgaven av dette albumet kommer forøvrig på 180 grams gjennomsiktig grønn vinyl i bare 750 eksemplarer.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.