9. desember 2023
KonsertNyheter

Koronatrøbbel også for Kalandra-konserten

Arrangørene i HPS og We Låve Rock Concert skal ha kudos for engasjement og optimisme, men med stadig strengere smitteverntiltak på grunn av stadig økende smitte, spesielt i hovedstadsområdet, så hadde de ikke noe annet valg enn å også avlyse konserten med Kalandra på Grønsand gård 28. november.

[dropcap]F[/dropcap]ørst måtte de avlyse festivalen som skulle finne sted på Sekkefabrikken i Slemmestad på samme dato, så prøvde de med et plaster på såret med Kalandra (et av bandene som skulle ha spilt på festivalen) på Grønsand gård samme dato.

Først med øvre grense på 100 publikummere, som få dager senere ble halvert til 50 etter nye restriksjoner. Men da Asker kommune mandag vedtok å følge også innstrammingene som kom sent i forrige uke, og dermed reduserte antallet publikummere fra 50 til 20, så var det rett og slett ingen annen mulighet enn å avlyse – igjen.

Fra nå av og til desember blir det helt stille på konsertfronten for de fleste, i Oslo er det nå total nedstengning fra midnatt natt til i dag, og det siste progarrangementet som vel kommer til å arrangeres på en stund var vel helgens festival i Haugesund, der line-up-en var Electric Eye, Longfield & Super Skeleton, Ring Van Møbius, Kryptograf og Arabs in Aspic.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.