17. april 2024
KonsertNyheter

IQ avlyser konserter neste år

Last Updated on: 11th november 2020, 06:21 pm

Britiske IQ har på grunn av koronasituasjonen i England og i Europa avlyst sine konserter neste vår. Dette rammer dessverre også konserten som skulle ha funnet sted på Cosmopolite i april. Den er nå flyttet til 2022.

[dropcap]I[/dropcap]følge en melding fra arrangøren We Låve Rock Concert så har ikke IQ mulighet til å planlegge noen turne i april neste år. De måtte planlegge buss, hoteller, crew og begynne å øve nå for å være klare til konserter i april neste år. Situasjonen slik den er i dag gjør at bandet engang har lov å møte hverandre og øve.

“Slik det ser ut nå så har både Sverige, Danmark og Norge/Oslo begynt å fylle opp høsten 2021 med utsatte konserter, så ledige datoer er vanskelige for alle som nå ønsker å flytte arrangementer til høsten neste år. Vi tre arrangører i de tre landene har derfor sammen med bandet bestemt at mars-april 2022 blir bedre for oss alle”, heter det i meldingen fra WLRC.

Billetter som er kjøpt til konserten 17.april 2021 vil gjelde for konserten som blir satt opp i 2022. Det vil ikke bli refundert billettpenger for disse flyttede konsertene.  Arrangørene kommer tilbake med konkret dato så fort som det er praktisk mulig.

“Vi må bare glede oss til verden blir normal igjen og så komme sterkere enn noensinne tilbake og gi dere masse flotte konsertopplevelser. Hold dere friske og raske og langt unna Covid-19 der ute”, avslutter WLRC sin melding på Facebook.

Uka før IQs nå utsatte konsert er Pendragon booket inn til å spille på samme sted. WLRC har foreløpig ikke nevnt denne konserten, men det ville vel ikke overraske noen om også den konserten blir flyttet.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.