5. desember 2023
KonsertNyheter

Også Pendragon-konserten avlyst

Vi var så vidt inne på det i gårsdagens artikkel om avlysning av IQ-konserten i april, men for få minutter siden kunne arrangørene også bekrefte det vi regnet med: Også Pendragons konsert på Cosmopolite i Oslo i april neste år er nå bekreftet avlyst på grunn av koronapandemien.

[dropcap]I[/dropcap] meldingen fra We Låve Rock Concert er det også i Pendragons tilfelle koronasituasjonen i Storbritannia og Europa som er årsaken til avlysningen av konserten 10. april.

Akkurat som med IQ finner ikke Pendragon-medlemmene det forsvarlig å begynne å planlegge turné og konserter, og ikke minst komme sammen for øvinger, i den situasjonen verden er i akkurat nå. De forskjellige restriksjonene og smittevernstiltakene som er innført av de respektive landenes myndigheter gjør det i praksis umulig å kunne planlegge noe slikt i tiden framover.

Akkurat som i tilfellet med IQ så vil de norske, svenske og danske arrangørene samarbeide om et nytt opplegg for konserter i 2022. Billetter som er kjøpt til april 2021 vil gjelde for konserten som blir satt opp i 2022. Det vil ikke bli refundert billettpenger for disse flyttede konsertene.

Nick Barret i Pendragon har skrevet følgende pressemelding om avlysningene:

Dear Everybody,
Having looked at the looming tour in April 2021, nothing has really changed sufficiently with finding a proper solution to playing live during the ongoing COVID 19 problem. We therefore regret to say that it is necessary for us to postpone the April 2021 tour, and in some cases the shows will be cancelled with a view to rebooking them wherever possible.
I’ve tried to wait as long as possible before making a decision but we would need to book tour buses and people would have to book time off work to do the tour right now and we cannot wait any longer.
This time I think we need to wait till we know we are in the clear before we put the new dates together, but I am thinking/hoping of late April/May 2022. [earlier is impossible as Clive is on tour with Arena Autumn 2021]
We will see how things look soon regarding the May/June and July 2021 shows, [Brazil, Chile, Winter’s End, Canada and London]
But my hopes are not terribly high for the May shows.
ok – hope we can get to play soon!
cheers
Nick

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.