17. april 2024
Nyheter

Apollon slipper remastret utgave av Fatal Fusions første album

Last Updated on: 10th desember 2020, 02:09 am

Det føles ikke så lenge siden, men i år er det faktisk hele ti år siden Fatal Fusion debuterte med albumet “Land Of The Sun” – som ble utgitt på egenhånd. Passende da at Apollon Records Prog, som ga ut bandets 2020-album “Dissonant Minds”, nå utgir debuten på nytt i en remastret og remikset utgave.

[dropcap]N[/dropcap]yutgivelsen gjelder både for CD og digitalt, samt at Apollon nå også presser opp vinyleksemplarer av debuten. CD-en har vært utsolgt o lengre tid, men er allerede nå tilgjengelig i nytt opplag.

Albumet kommer dermed for første gang ut på vinyl og ifølge bandet selv kommer nyutgivelsen også til å inneholde et tidligere uutgitt spor for den som liker slikt – og det gjør vel de fleste?

Utgivelsesdatoen til vinylen er satt til 29. januar 2021.

CD-utgaven kan allerede nå bestilles fra bandets egne nettsider, hvis du ønsker en julegave til deg selv!

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.