9. desember 2023
FestivalNyheter

Magic Pie bekreftet til Sweden Rock neste sommer

Last Updated on: 10th desember 2020, 01:43 am

Magic Pie er bekreftet til 2021-utgaven av Sweden Rock. Festivalen skal etter planen gå av stabelen mellom 9. og 12. juni neste år, hvis ikke koronaen er så seiglivet at den putter kjepper i hjulene også neste sommer…

[dropcap]U[/dropcap]t i fra signalene fra regjeringen er det vel tidligst etter påske neste år at man kan håpe på en delvis normalisering av situasjonen, så vi kanskje kan håpe å få oppleve både konserter og festivaler igjen – sikkert dog med noen begrensninger og fortsatt stort fokus på smittvern.

Magic Pie var også bekreftet for 2020-utgaven som ble koronaavlyst, samt til “erstatningsutgaven” av We Låve Rock som egentlig skulle ha gått av stabelen i Slemmestad i forrige måned.

Om bandet er aktuelle for 2021-utgaven av We Låve Rock i slutten av mai, vet vi ennå ikke noe om. Uansett så skriver bandet selv på sine Facebook-sider at de i det minste har fått god tid til å øve inn den nye trommeslageren, Martin Utby.

Verdt å ta med er at også norske Infringement er bekreftet for 2021-utgaven av en annen festival, nemlig Night Of The Prog, som også ble avlyst i år.

Akkurat som festivalen i Sölvesborg, så har arrangørene i Loreley tilstrebet seg på å få med så mange som mulig av de bandene som egentlig skulle ha spilt på årets utsatte festivaler.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.