5. desember 2023
KonsertNyheter

Ny dato for IQ i Oslo klar

Arrangøren We Låve Rock Concert har i dag bekreftet ny dato for konserten med britiske IQ. Konserten i april neste år er blitt koronautsatt, men den nye datoen bør være bankers – så seiglivet kan viruset umulig være!

[dropcap]N[/dropcap]y spilledato er 23. april 2022 – på samme sted som opprinnelig planlagt, Cosmopolite i Oslo.

Kjøpte spesialbilletter og billetter på Ticketmaster for 2021 gjelder selvfølgelig til ny dato og konsert, opplyser arrangøren.

Ticketmaster har allerede åpnet for billettsalg, mens arrangøren selv legger ut nye spesialbilletter på sine sider i løpet av neste uke.

Konserten var opprinnelig en del av bandets 40-års-feiring, og selv om det hele nå er blitt utsatt med et år, så regner vi vel med at det er den samme rammen rundt 2022-turneen som opprinnelig tenkt.

Bandet slapp for øvrig for noen få dager siden en ny blu-ray med de to konsertshowene ‘Show of Resistance’ og ‘Ever Live’ i HD-kvalitet.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.