5. desember 2023
KonsertNyheter

Barclay James Harvest til Sekkefabrikken i oktober

Last Updated on: 15th desember 2020, 07:53 pm

Britiske Barclay James Harvest kommer til Sekkefabrikken i Slemmestad neste høst. Det er første gang siden 1982 at bandet tar turen til Norge.

[dropcap]R[/dropcap]ent formelt sett er det John Lees’ Barclay James Harvest som kommer til Slemmestad 2. oktober neste år.

Bandet har eksistert i flere utgaver de siste årene, og det er altså John Lee’s utgave som kommer til Slemmestad. Det finnes også en utgave med Les Holroyd som fremdeles er aktive.

Bandet ble stiftet i 1966 av disse to herrene sammen med trommis Mel Pritchard og keyboardist/vokalist Stuart “Woolly” Wolstenholme. De døde i henholdsvis 2004 og 2010.

Besetningen som tar turen til Sekkefabrikken jobber med en ny plate som skal komme ut til neste år.

I tillegg til John Lee på gitar og vokal består bandet av Craig Fletcher på bass og Kevin Whitehead på trommer. De har vært med siden 1998. I 2009 kom Jez Smith med på keyboards.

Barclay James Harvest platedebuterte i 1970 og ga ut sitt siste album i 1997. Under navnet John Lee’s Barclay James Harvest har de to studioalbum bak seg, utgitt i henholdsvis 1999 og 2013, samt to livealbum fra 2000 og 2007.

Bandet spiller i Danmark dagen før de kommer til Norge.

Arrangøren We Låve Rock Concerts legger i første omgang ut 300 billetter på Tix og 100 spesialbilletter på www.hurumrock.no

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.