28. november 2023
Uncategorized

Prognytt ut av dvalen…

Last Updated on: 3rd mars 2021, 06:22 am

Etter en liten pause og en pust i bakken kommer Prognytt til å røre på seg igjen i løpet av neste uke. Forvent ikke daglige oppdateringer, men vi fortsetter uansett videre. Ønsker du å bidra på noe vis er du velkommen til å ta kontakt med oss!

[dropcap]E[/dropcap]tter planen starter vi opp med en fellesanmeldelse av plater vi aldri rakk å få anmeldt i fjor, foreløpig er det vel 12 plater på den lista. Selv om det er bakpå føler vi at bandene og artistene fortjener det. Bedre sent enn aldri!

Av samme grunn kommer vi også i år til å kåre årets album i Prognytt. Det blir ikke noen leseravstemning denne gangen, men Prognytts egen kåring. Vil synes det er litt rart om vi ikke også i 2020 kårer de beste albumene.

Albumåret 2021 har også begynt bra, så vi jobber med vanlige anmeldelser av flere norske utgivelser etter nyttår.

I tillegg vil vi oppdatere med nyheter innen prog, som vanlig med hovedblikk på norsk prog, men også om hva som rører seg i utlandet rent nyhetsmessig.

Selv om vi hele tiden skriver «vi» om Prognytt, er det ikke til å stikke under stol at det kun dreier seg om én person her i redaksjonen… så går du med en liten skribent i deg er du hjertelig velkommen til å bidra med det du ønsker, om det er fotos, dyptpløyende artikler om ditt favorittband, plateanmeldelser, bokanmeldelser, konsertanmeldelser eller intervjuer! Bare ta kontakt!

Uansett kommer Prognytt til å fortsette!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.