3. desember 2023
KonsertNyheter

Barclay James Harvest-konsert flyttes til Oslo

Last Updated on: 4th mai 2021, 08:47 pm

Konserten med britiske Barclay James Harvest på Sekkefabrikken i Slemmestad 2.oktober i år, flyttes til Oslo neste år. datoen blir da 24. mars og stedet Cosmopolite.

Flyttingen av konserten er forårsaket av koronapandemien, og når Sekkefabrikken i tillegg vil være stengt i et par år fra neste år på grunn av store byggearbeider, så er Oslo valgt som nytt konsertsted.

We Låve Rock Concert har allerede hatt et samarbeid med Cosmopolite og arrangerte flere konserter på Belleville-scenen.

Det blir første gang siden 1982 at Barclay James Harvest spiller i Oslo. Rent formelt sett er det John Lees’ Barclay James Harvest som kommer denne gangen.

Bandet har eksistert i flere utgaver de siste årene, og det er altså John Lee’s utgave som kommer til Slemmestad. Det finnes også en utgave med Les Holroyd som fremdeles er aktive.

Bandet ble stiftet i 1966 av disse to herrene sammen med trommis Mel Pritchard og keyboardist/vokalist Stuart “Woolly” Wolstenholme. De døde i henholdsvis 2004 og 2010.

Den nåværende besetningen jobber også med en ny plate.

I tillegg til John Lee på gitar og vokal består bandet av Craig Fletcher på bass og Kevin Whitehead på trommer. De har vært med siden 1998. I 2009 kom Jez Smith med på keyboards.

Barclay James Harvest platedebuterte i 1970 og ga ut sitt siste album i 1997. Under navnet John Lee’s Barclay James Harvest har de to studioalbum bak seg, utgitt i henholdsvis 1999 og 2013, samt to livealbum fra 2000 og 2007.

Billetter til konserten i mars blir tilgjengelig på Ticketmaster om cirka en1 uke.
200 spesialbilletter kan kjøpes her.
Billetter kjøpt til konserten i oktober er gyldige også for mars-konserten.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.