9. desember 2023
FestivalNyheter

Festivalras denne sommeren

Som vi har vært inne på tidligere, går vi en usikker festivalsommer i møte. Det eneste som er sikkert, er at det kommer til å bli et ras av avlyste festivaler. I dag ble det klart at Roskildefestivalen avlyser, og i april ble det klart at Night of the Prog på Loreley blir utsatt nok en gang. Også We Låve Rock-festivalen i mai er flyttet, denne gangen til oktober.

Ingen av disse avlysningene og utsettelsene kommer overarskende i et 2021 som nok også kommer til å være preget av koronatiltak- og ettervirkninger.

I Tyskland vil det bli arrangert en festival med kun tyske band på årets Night of the Prog, antakelig også kun med tyske publikummere. Hovedfestivalen er utsatt til neste sommer.

Her i landet gikk arrangørene av We Låve Rock ut med at festivalen på Sekkefabrikken i mai flyttes til oktober, nærmere bestemt fredag 8. og lørdag 9. oktober. På grunn av koronaens innvirkning blir det en festival kun med norske band i år – dog med en rekke godbiter for progpublikummet:

Fredag kommer Laughing Stock, Kings Of The Valley, Det Skandaløse Orkester og Keers Pink, mens lørdag stiller arrangørene med Taskaha, Infringement, Oak, Tammatoys, Meer og Magic Pie.

Billetter kjøpes her!

Så får vi håpe at det etter hvert går mot lysere tider for alle festival- og konsertarrangører!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.