9. desember 2023
Nyheter

Ny single fra Anders Buaas

Last Updated on: 4th mai 2021, 08:18 pm

Mandag slapp Anders Buaas – mannen bak triologien “The Witches From Finnmark” – en ny single fra det nye albumet “Tarot” som snart kommer ut. Singelen “Lovers” er den femte smakebiten fra det nye albumet.

“Tarot” er et prosjekt multiinstrumentalisten Buaas har jobbet med i mange år, og noe han har jobbet med samtidig som innspillingen og produksjonen av Finnmark-prosjektet har foregått.

Som albumtittelen hinter til, så er det Tarot-kortstokken som er utgangspunktet for den nye skiva. Buaas har tatt for seg 22 trumfkort til Major Arcana i Tarot-bunken. Hvert kort har altså fått sin egen komposisjon.

Buaas slipper en ny video til alle de 22 låtene, i et samarbeid med kunsteren Verena Wadell, som har laget like mange illustrasjoner til sangene.

Albumet er for øvrig mastret i legendariske Abbey Road Studios.

Videoen til låta finner du på forsiden vår som ukens video.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.