28. november 2023
FestivalNyheter

We Låve Rock returnerer til Grønsand gård

Etter alt å dømme blir 2022 et mer normalt år enn de to siste årene, både når det gjelder samfunnet generelt, men også når det gjelder festivaler og konserter. Arrangørene av We Låve Rock er i full gang med planleggingen av festivalen i 2022, og har nylig avslørt at festivalen neste år vil bli arrangert på Grønsand gård igjen.

Årsaken til det er at festivalen har fått støtte fra Asker kommune slik at utgiftene til lyd og lys blir overkommelige. En av grunnene til at festivalen i fjor og i år ble flyttet til Sekkefabrikken i Slemmestad var nettopp at man da slapp ekstra utgifter til dette, ettersom både lys og lyd er på plass fra før i Sekkefabrikken.

We Låve Rock ble arrangert på Grønsand Gård i 2019 etter at Holm gård i Holmsbu la ned sin utleievirksomhet. Festivalen ble en gedigen suksess, til tross for at logistikken kræsjet helt (busselskapet – som hadde sagt ja til å frakte publikummere fra ulike deler av Hurum og Asker til gården – ble solgt og de nye eierne var ikke klar over oppdraget), så var de nye lokalitene en klar forbedring fra Holm gård.

I 2020 ble altså festivalen flyttet til Slemmestad, men måtte avlyses i mai og flyttes til høsten, for så å bli helt avlyst. Det samme har skjedd i år, mai-utgaven er flyttet til oktober, men etter alle solemerker skal det bli mulig denne gangen å få arrangert den da.

Men i 2022 blir det altså en retur til gården, slik at festivalen kan rettferdiggjøre navnet sitt… 🙂

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.