3. desember 2023
FestivalKonsertNyheter

Klart for skandaløs formiddagsprog på Jæren

Last Updated on: 10th september 2021, 11:52 pm

Det Skandaløse Orkester har flere høydepunkter foran seg denne høsten. Allerede i morgen lørdag sparker de i gang med formiddagsprog hos Jæren og Dalane progklubb, og neste helg feirer de 10-års-jubileum i Bergen. Og om en måned står de på scenen i We Låve Rock.

[dropcap]M[/dropcap]aestro Sondre Jørgenensen i det smått absurde Zappa-inspirerte musikerkollektivet sier til Prognytt at lørdagens konsert er “første gang på år og dag” at bandet igjen står på en scene og skal holde en konsert.

-Eg tror dette kommer til å bli den beste konserten vår noensinne, utbasunerer han i kjent stil.

Bandet er kjent for intense, absurde og ville liveopptredener, og ingenting tyder på at konserten på Ogna Scene blir noe annerledes.

-Vi hørt så mye bra om Jæren og Dalane progrockklubb at vi kan nesten ikkje tro det e sant. Ryktene vil ha det til at dette e nord Europas beste progklubb. Så får vi se om de klarer å innfri forventningene. Vi har ihvertfall stor tro på at det kommer til å bli både liv og røre på Ogna scene utover formiddagen, fortsetter Jørgensen.

Dørene åpner klokken 13 og skandalen begynner klokken 14.00. Billetter kan kjøpes her.

Allerede neste helg skal De Skandaløse på scenen igjen, da på Det Akademiske Kvarter i Bergen. I 2021 er det 10 år siden Det Skandaløse Orkester begynte å herje på byens konsertscener og det betyr at konserten som i fjor ble utsatt på grunn av pest (eller korona som det egentlig heter…)  nå har blitt forvandlet om til en jubileumskonsert.

Billetter til jubileumskonserten kan kjøpes her. De som har billett kjøpt i fjor til den avlyste konserten, kan benytte den.

Og musikkelskere på Østlandet kan bare glede seg til bergenserne kommer til We Låve Rock i Slemmestsad om én måned. Da er de klare til å gjøre skandale igjen på Sekkefabrikken.

Line-up for denne fesdtivalen er som følger:

Fredag 8.oktober:
Dørene åpner kl.17:00
– Laughing Stock – 18:00-19:00
– Kings Of The Valley – 19:30-20:45
– Det Skandaløse Orkester – 21:15-22:30
– Kerrs Pink – 23:00-00:30

Lørdag 9.oktober:
Dørene åpner kl.13:30
– Taskaha – 14:30-15:15
– Infringement – 15:45-17:00
– Oak – 17:30-18:45
– Tammatoys – 19:15-20:15
– Meer – 20:45-22:00
– Magic Pie – 22:30-24:00

Billetter til denne festivalen kjøpes her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.