5. desember 2023
FestivalIntervjuNyheter

– Godt fornøyd med årets We Låve Rock

Festivalgeneral Morten L. Clason er godt fornøyd med årets høstutgave av We Låve Rock, selv om det gjerne kunne ha vært flere publikummere. Samtidig kommer han med en oppfordring til de som vil ha billetter til neste års jubileumsfestival.

[dropcap]F[/dropcap]estivalen ble kanskje noe rammet av at koronarestriksjonene ble lempet på i seneste laget, og mange kanskje hadde lagt andre planer da det ble klart at taket på antall tillatte publiukummere plutselig var borte.

Morten L. Clason nøler likevel ikke med å kalle årets festival for vellykket.

-WLRF2021 var en stor suksess, selv om det kunne vært flere besøkende. Fredag var det 165 og Lørdag 182 solgte billetter. Både band og publikum skrøt av festivalen, så det er veldig hyggelig, sier han til Prognytt.

Med 20 frivillige gikk alt strømlinjeformet for seg.

-Alle var fornøyd med både, musikk, salgsbod, mat og infrastrukturen. Av konserter verdt å nevne som imponerte spesielt var Infringement, Det Skandaløse Orkester, Tammatoys med releasekonsert og Kings of The Valley med sin herlige 70-talls stil, men alle leverte strålende konserter, sier en fornøyd Clason.

Samtidig opplyser han at billettsalget til We Låve Rock 2022 – som går over hele tre dager – også går bra.

-Vi selger bra med billetter til WLRF2022 fra både inn og utland, så med kun 450 billetter og Focus, Demon, Kayak, Strawbs, Caravan, Elephant9 etc. på plakaten anbefales det ikke å vente med å kjøpe billetter til neste år. Bare et varsel til de som vil se noen av disse banda. Dagsbilletter blir lagt ut 1.januar hvis ikke festivalbilletter er utsolgt, avslutter Morten L. Clason.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.