5. desember 2023
Nyheter

Bok om Thules album “Natt” finansieres nå

Det smått legendariske albumet “Natt” med Thule, som kom ut som den andre utgivelsen på det lille, og like legendariske, plateselskapet Colors – skal nå få sin egen bok! Den kan du være med på å finansiere, men det begynner å haste!

[dropcap]S[/dropcap]kiva ble spilt inn på et 8-spors kassettspiller, men låter knall likevel. Plata “Natt” var bandets tredje, og har ikke solgt mer enn rundt 3000 eksemplarer.

Men likevel klatret den opp på 54. plass over tidenes beste norske album da Morgenbladet Topp 100 ble kåret i 2011!

Nå skal ikke helt ukjente Jacob Holm-Lupo, som etter sigende synes “Natt” er Norges beste skive, skrive boken om tilblivelsen av plata.

Prosjektet folkefinansieres (crowdfundes) via bidra.no, og for 200 kroner kan du sikre deg et eksemplar av boka. Du kan gjerne kjøpe flere også…

Men nå er det bare to dager igjen før fristen går ut, og i skrivende stund mangler det rundt 7000 kroner for at Holm-Lupo går i gang med å skrive og boka trykkes.

Om summen ikke oppnås, får man tilbake pengene.

Bestill ditt eksemplar her nå! Det har Prognytt gjort!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.