5. desember 2023
FestivalNyheter

Strawbs avlyser We Låve Rock-opptreden

På grunn av sykdom har Strawbs sett seg nødt til å avlyse sin opptreden på neste års We Låve Rock-festival. Istedenfor å prøve å finne en erstatter har arrangørene bestemt seg for å gå tilbake til en to-dagers-festival.

[dropcap]S[/dropcap]trawbs skulle opprinnelig ha spilt på den nye tredje dagen av festivalen, men nå blir søndagen kuttet som festibaldag, og de to andre bandene – Caravan og Arabs In Aspic – blir flyttet til henholdsvis lørdag og fredag.

Det er altså sykdom i bandet som gjør at Strawbs har avlyst sin opptreden, men flere detaljer enn det er foreløpig ikke kommet. Veteranen David Cousins gjennomgikk tidligere i år en kneoperasjon, men opptrådte med bandet senest i september.

Selv om vi bare er i november er det slik at skal man få tak i en litt større artist for neste år, så er det allerede i seneste laget ettersom slike ting planlegges nøye på forhånd. Derfor er det fullt forståelig at arrangørene velger å kutte den tredje dagen istedenfor å prøve å få tak i en ny headliner.

We Låve Rock opplyser at de som allerede har kjøpt tre-dagers-pass kan få tilbakebetalt 500 kroner eller velge konsertbilletter for noen av de andre konsertene som de arrangerer i 2022. Og der står jo konsertopplevelsene i kø!

Arrangøren selger nå todagers festivalbilletter til kr.1250,- og vil også selge dagsbilletter til fredag 20.mai til kr.700,- og lørdag 21.mai til kr.900,

Billetter kan kjøpes her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.