17. april 2024
Nyheter

Green Carnation til Hurum

Last Updated on: 23rd november 2021, 09:21 pm

Green Carnation legger over nyttår ut på en akustisk turne som både tar dem til utlandet og til Grønsand Gård på Sætre i Hurum.

[dropcap]T[/dropcap]urneen – kalt for The Acoustic Verses Tour – starter i januar for å følge opp reutgivelsen av deres akustiske album “The Acoustic Verses” som gis ut i remasteret utgave for å feire utgivelsens 15-års-jubileum.

Den remastrede utgaven har også tre bonusspor og helt ny coverillustrasjon. Albumet gis ut 3. desember.

For første gang kommer skiva også på vinyl – alt via selskapet Seasons of Mist. Vinylutgaven vil forøvrig være et dobbelt-album.

Miniturneen starter i Vennesla 29. januar før den fortsetter i Hamburg, København, Stockholm og Helsinki.

Deretter blir det en opptreden på Grønsand Gård på Sætre i Hurum (Asker kommune) 5. februar før turneen tar en pause og avsluttes i Kristiansand nesten halvannen måned senere – 18. mars.

På Grønsand Gård vil forøvrig Infringement være support.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.