5. desember 2023
KonsertNyheter

Pendragon utsetter 2022-turneen

Last Updated on: 7th januar 2022, 07:00 pm

På grunn av koronapandemien ser Pendragon seg nødt til å utsette den planlagte turneen i år. Dermed ryker nok en gang bandets Norgesdebut, som allerede har vært utsatt tidligere på grunn av korona. Men arrangørene lover å prøve en gang til.

[dropcap]K[/dropcap]onserten i Norge, som altså utrolig nok ville være første gang britene ville spille på norsk jord, skulle finne sted på Brød & Sirkus 14. mai. Til alt overmål var den også utsolgt.

Men Pendragon har nå avlyst hele 2022-turneen på grunn av usikkerheten rundt koronapandemien. Som bandet selv skriver så hadde de planlagt å komme sammen for øving og forberedelser til konserten i neste uke, med første konsert om ti uker. Men slike turneer som dette krever lang tids forberedelser, og slik situasjonen nå er, med økende smitte over hele verden, så tar ikke bandet sjansen på å gå videre som planlagt. Ingen vet hvordan situasjonen er om seks måneder.

-Vi hadde nå en utsolgt konsert og jeg håper at alle som har billett tar vare på denne og venter på ny dato for Oslo. Pendragon kommer, lover arrangør Morten L. Clason i We Låve Rock Concert, som står bak den norske konserten.

I mars skal etter planen Barclay James Harvest spille i Oslo, og i april er det planlagt en konsert med IQ. Foreløpig er det ikke kommet noe informasjon om disse konsertene, men det vil vel ikke overraske noen om også disse er i faresonen for avlysning.

WLR har også tidligere måttet utsette den akustiske konserten med Green Carnation og Infringement på Grønsand gård i februar og konserten 29. januar med Flying Horseman og Dim Gray.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.