9. desember 2023
KonsertNyheter

Ny single fra Mythopoeic Mind

Last Updated on: 10th januar 2022, 08:17 pm

Før helgen slapp Mythopoeic Mind sin andre single fra albumet “Hatchling” – som kom ut i fjor sommer. Denne gangen er det “The Winter of 73” som er sluppet sammen med en video på You Tube.

Bandets andre album fikk gode kritikker da det ble sluppet sist sommer, og er nok en av de utgivelsene det vil snakkes høyt om når albumlistene for 2021 skal settes sammen.

Mythopoeic Mind startet egentlig som et studioprosjekt med Steinar Børve fra Panzerpappa som hovedmann, men mottakelsen var så bra at det til slutt ble et band ut av det, med kjente folk fra det norske progmiljøet.

Videoen til den nye singelen kan se på forsiden vår under “Ukens Video”.

Med forbehold om at ikke koronarestriksjonene setter en stopper for det, skal skal Mythopoeic Mind sammen med Laughing Stock ha konsert i Oslo 1. februar. Vi får krysse fingra for at det blir lettelser i tiltakene nå på fredag, slik at ikke konserten blir avlyst!

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.