21. februar 2024
FestivalNyheter

Gode nyheter for Magic Pie

Last Updated on: 15th januar 2022, 12:42 pm

Magic Pie står som kjent på plakaten for den nederlandske festivalen Prognosis i Eindhoven i april. Koronaviruset førte imidlertid til at Nederland stengte totalt ned for en måneds tid siden. Men fredag lettet den nederlandske regjeringen på tiltakene, noe som kan tolkes positivt for om festivalen går som planlagt.

[dropcap]N[/dropcap]ederland har, som eneste land i Europa, vært fullstendig nedstengt siden før jul. Men på en pressekonferanse fredag kveld sa statsminister Mark Rutte at butikker, frisører og sexarbeidere(!) får åpne igjen.

Barer, restauranter, kafeer og kultursteder vil derimot måtte holde stengt fram til tidligst 25. januar. Det er likevel såpass tidlig med tanke på festivalen 15. og 16. april at det kan være gode sjanser for at den ikke blir avlyst, selvsagt avhengig av ytterligere lemping på restriksjoner og reisetiltak.

Det er sterkt press på myndighetene i landet for å lette på tiltakene og flere kafeer og restauranter åpnet igjen fredag i protest mot tiltakene.

Hele fem norske band står på lista til Prognosis. Sammen med Enslaved, Rendezvous Point, The New Death Cult og Maraton skal Magic Pie representere de norske fargene under festivalen. Magic Pie ble lagt til i line-upen som siste band i begynnelsen av desember i fjor.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.