28. november 2023
KonsertNyheter

Tony Carey må avlyse

Koronapandemien ødelegger nok en gang for artist og arrangører. Denne gangen er det Tony Carey Band som må avlyse miniturneen i Norge i april. Bandet skulle spille både i Lillehammer, Sandefjord og i Oslo med The Windmill som support.

[dropcap]T[/dropcap]idligere i januar måtte også Pendragon kaste inn håndkleet og avlyse hele den planlagte 2022-turneen, inkludert konserten i Norge.

Facebook lørdag kveld opplyser arrangørene i We Låve Rock om hvorfor konsertene i april avlyses:

På grunn av restriksjonene for Covid-19 ser vi ingen annen mulighet enn å avlyse disse konsertene. Hele miniturneen på Lillehammer, Sandefjord og Oslo må dessverre avlyses da Tony Carey må starte rehearsals med bandet i Tyskland nå for å bli klar til nye konserter.

Å skulle bruke penger på betaling av musikere for øvinger når alt er så usikkert er umulig både for ham og oss i WLR.

En annet problem er at ingen kjøper billetter for tiden og da går det heller ikke an å arrangere konserter, selv om vi hadde fått lov.

Vi håper å kunne presentere Tony Carey Band og The Windmill så fort vi får normale forutsetninger for å arrangere konserter igjen.

De som har kjøpt billetter kan kontakte arrangøren for å få de refundert.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.