6. desember 2023
Nyheter

Apollon gir ut Kornmos to første album på nytt

Last Updated on: 16th januar 2022, 07:23 pm

Etter suksessen med fjorårets album “Fimbulvinter” vil Apollon gi ut Kornmos to første, egenutgitte album på nytt. Mastering vil bli gjort av Jacob Holm-Lupo.

[dropcap]D[/dropcap]et opplyser bandet på sin Facebook-side.

Kornmo ga ut de to første albumene selv. “Svartisen” kom i 2017 og “Vandring” i 2019.

Foran det tredje albumet ble det klart at Kornmo fikk kontrakt med Apollon Records Prog. Kontrakten ble skrevet under i juli, og “Fimbulvinter” kom ut i november.

Albumet fikk en strålende mottakelse både her i landet og internasjonalt. Etter undertegnedes mening er albumet et av de beste som kom ut i fjor.

Begge albumene vil få helt ny miks og Jacob Holm-Lupo vil mastre de to reutgivelsene. Han stod også for masteringen av “Fimbulvinter”.

Så vidt Prognytt forstår vil de to albumene bli utgitt på CD og på strømmetjenestene. LP-utgivelse nevnes det foreløpig ikke noe om.

Bak Kornmo står trioen Nils Larsen (ex-Morild), Odd-Roar Bakken (ex-Morild, Adventure) og Anton J. R. Larsen.

Det er Nils Larsen som står bak musikken, som er instrumental.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.