Laughing Stock fortsetter historien om Zero

Last Updated on: 20th januar 2022, 09:46 am

Laughing Stock sto for et av de mer kritikerroste skivene i fjor med sin utgivelse «Zero – Acts 1&2». Nå er det mulig å forhåndsbestille oppfølgeren, som har fått 4. mars som slippdato.

[dropcap]L[/dropcap]ogisk nok har oppfølgeren til fjorårets suksess fått tittelen «Zero – Acts 3&4».

Der fortsetter bandet historien om hovedpersonen Zero, og denne gangen kretser historien om ham mens han ennå er å betegne som en ung voksen.

Konseptet rundt Zero er inspirert av album som The Who’s «Tommy», Supertramp’s «Crime of the Century» og Pink Floyd’s «The Wall».

Samatha Preis er igjen å finne i sin rolle som Zeros mor, og Nad Sylvan finner vi i rollen som Zeros psykatriker. Andy Glass fra Solstice bidrar med en gitarsolo.

Plata kommer ut digitalt, på CD og i to vinylutgaver, en med vanlig svart vinyl og en limited utgave på 250 i grønn vinyl.

Jan M Sørensen har produsert og mikset, og Jacob Holm-Lupo står for masteringen..

Albumet kan forhåndsbestilles nå fra Apollon.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.