3. desember 2023
KonsertNyheter

Nok en konsert utsatt

Last Updated on: 20th januar 2022, 10:27 pm

Nok en konsert er blitt utsatt på grunn av koronarestriksjoner. Denne gangen gjelder det konserten med Mythopoeic Mind og Laughing Stock på Café Mir 1. februar, som sent torsdag kveld ble bekreftet utsatt til april.

[dropcap]K[/dropcap]onserten med to av landets beste band innen progrocksjangeren skulle altså gått av stabelen 1. februar, men er nå utsatt til 19.april.

På sin Facebookside skriver Mythopoeic Mind følgende:

Sjølv om det den siste veka har vore ein viss gjenopning på konsertfronten her til lands, er dessverre summen av korona-relaterte hindringar framleis for stor for oss. Vi har derfor, saman med Laughing Stock og Mir, bestemt å utsette konserten til 19/4 (rett etter påske). Då er vi innstilt på å gje full gass og levere ein tipp topp prog-kveld for alle interesserte. Vi håpar å sjå mange der den kvelden.

Selv om det tidligere torsdag ble kjent at Helsedirektoratet nå anbefaler at man kan øke antall publikummere både på innendørs og utendørs arrangementer, så gjelder disse anbefalingene fortsatt kun steder med faste, tilviste plasser.

Regjeringen har torsdag kveld varslet endringer som gjelder fra fredag, men det er fortsatt ingen endringer når det gjelder de som ikke har faste plasser. Regjeringen har imidlertid nå varslet at det kan komme endringer for slike steder når tiltakene skal vurderes på nytt 2. februar.

– Da håper jeg at vi kan åpne mer, både for arrangementer med og uten faste tilviste plasser, sier kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) i en pressemelding.

For steder som ikke kan tilby faste plasser er antallsbegrensingen fortsatt maks 30 innendørs.

Prognytt vet også at andre arrangører har slitt med forhåndssalget til konserter ettersom folk er noe tilbakeholdne med å kjøpe billetter slik som situasjonen er nå – selv om de blir refunderte ved avlysning.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.