3. desember 2023
Nyheter

Californiske artrockere kommer med sitt tredje album

Det amerikanske art-rock/neo-prog-bandet Time Horizon fikk litt ekstra oppmerksomhet da de i fjor fikk Sagas Michael Sadler med på en single. Nå kommer California-bandet med sitt tredje album.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet “Power of Three” slippes digitalt og på CD 22. februar.  Og kommer også etter hvert på LP.

De to forrige utgivelsene fikk gode kritikker, og amerikanerne er også en litt sjelden svale i proglandskapet (hvis vi ser bort fra Neal Morse) med sine klare kristne tekster, som ikke minst kommer ganske klart fram i kuttet “I Hear I See” som er tilgjengelig på bandets Bandcamp-side.

Den første singelen fra albumet – “Living for a Better Day”  – kom altså i fjor vår, med Michael Sadler på vokal.

Albumcoveret er designet av ikke ukjente Ed Unitsky.

Power of Three består av  David Bradley Mau på vokal og keyboards, Ralph Otteson på keyboards, piano, Hammond og koring, Bruce Gaetke på trommer og kor samt hovedvokal på ett av sporene, Allen White på bass samt Dave Miller og Michael Gregory – begge på gitar.

Albumet gis ut på Melodic Revolution Records.

Michael Sadler og resten av Saga kommer for øvrig til å spille flere steder i Norge i år. I sommer på Rootsfestivalen i Brønnøysund og til høsten i både Kristiansund, Stavanger og Oslo.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.