5. desember 2023
KonsertNyheter

Storslipp fra Gazpacho i mars

Last Updated on: 23rd januar 2022, 09:28 pm

Fredag 11. mars slipper Gazpacho både CD, dobbel-LP, bok, Blu-Ray og DVD i samme slipp. Det er livealbumet “Fireworking at St.Croix” som slippes på Kscope.

[dropcap]D[/dropcap]et er opptak fra en streamet konsert fra St. Croix i Fredrikstad 25. oktober 2020 – i den tjukkeste nedstengningsperioden her i landet – som nå slippes.

Og Kscope slår virkelig på stortromma denne gangen. I tillegg til å gi ut albumet på CD og en dobbel-LP, samt digitalt, gis det også ut en spesialboks som inneholder en 48 siders såkalt “coffee table”-bok med en dobbel-CD samt en Blu-Ray og en DVD.

Det originale opptaket av den strømmede konserten er blitt redigert og mikset helt på nytt og utvidet med en halvtime med ekstra materiale, alt remikset i 5.1 Surround.

Blue-Ray-disken inneholder også nærmere to og en halv time med bonusmateriale som promovideoer, intervjuer og en bonus-konsert fra Soyuz-turneen i 2019.

For å markere utgivelsen drar Gazpacho på en turne sammen med Pure Reason Revolution i april. Turneen skal innom Tyskland, Nederland, Frankrike og Storbritannia. Den starter i Stuttgart 8. april og avsluttes i London 17. april. Hvis da ikke koronaen nok en gang setter en stopper for planene…

Det har vært mulig å forhåndsbestille utgivelsen siden desember i fjor.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.