3. desember 2023
KonsertNyheter

Leprous strømmer live fra Sekkefabrikken

Last Updated on: 27th januar 2022, 09:40 pm

Lørdag holder Leprous en veldig spesiell konsert i Sekkefabrikken i Slemmestad. Konserten holdes foran et koronabegrenset publikum, men strømmes samtidig. Billetter både til strømming og fysisk til konserten er ennå å få kjøpt.

[dropcap]I[/dropcap]skrivende stund er det fremdeles mulig å få kjøpt billetter til konserten i Sekkefabrikken hvis man har lyst til å oppleve bandet live foran et fåtallig publikum, men det er svært få billetter igjen.

Størstedelen av publikum kommer derfor til å benke seg rundt PC-ene og TV-apparatene for å oppleve bandets feiring av sitt 20-årsjubileum.

I fjor gjennomførte bandet en større turne internasjonalt der de feiret jubileet med å spille låter fra hele sin karriere kronologisk. Alt fra de første demoene til det siste studioalbumet “Aphelion”.

På grunn av koronapandemien ble imidlertid flere av konsertene avlyst, (pluss at vel de fleste som gikk av stabelen ble utsolgt), og det er som et plaster på såret at bandet nå gjennomfører en strømmet konsert på lørdag.

På scenen i Sekkefabrikken vil bandet også ha med tidligere bandmedlem Tobias Ørnes Andersen på trommer og Pål Gunnar Fiksdal på trompet som gjesteartister.

Konserten  går altså live og direkte, men det blir gjort et opptak som vil være tilgjengelig som on-demand fram til 5. februar (eller en uke lenger hvis man kjøper VIP-billett). Billetter til den strømmede konserten kan kjøpes herfra.

Konserten på Sekkefabrikken lørdag er for øvrig den siste som arrangeres i lokalet før det stenges i rundt tre år på grunn av oppussing og en hektisk byggeprosess i området rundt.

Bandet annonserte for øvrig nylig fire nye datoer til konserter som måtte avlyses i fjor. Det gjelder konsertene i Wien, München, Berlin og Aschaffenburg, som nå alle skal spilles i august.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.