9. desember 2023
Nyheter

Von Hertzen Brothers slipper nytt album i mars

Last Updated on: 29th januar 2022, 12:57 pm

Finske Von Hertzen Brothers slipper nytt album 18. mars. Brødrene feiret dette i går fredag da de slapp en smakebit i form av en video til kuttet “All of a Sudden, You’re Gone”.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet har fått tittelen “Red Alert In The Blue Forest” og er det åttende albumet til bandet, og samtidig det første som de gir ut på sin egen label, DoingBeingMusic.

Foruten de tre brødrene Mikko (gitar,vokal), Kie (gitar, vokal) og Johnne (bass, vokal), består bandet på skiva av Sami Kuoppamäki på trommer (kanskje best kjent utenfor Finland fra Apocalyptica og Stratovarius), og Robert Engstrand på keyboards (mest kjent fra The Flower Kings). Dermed er det noen endringer siden forrige skive i 2017.

Den første singelen fra albumet ble altså lagt ut i går, og er en låt på over sju minutter som bandet har laget en video til i samme lest som tidligere låter som “Jerusalem” og “New Day Rising”.

Bandet drar på en liten turné i forbindelse med utgivelsen fra slutten av mars og langt inn i april, men foreløpig er det kun spilling i Finland som er aktuelt.

Albumet slippes digitalt og på digipack CD samt gatefold-LP i rød og blå vinyl i et begrenset opplag.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.