3. desember 2023
Nyheter

Monument Alley går live igjen i mars

Last Updated on: 30th januar 2022, 07:41 pm

Monument Alley skal i mars gjennomføre sin andre liveopptreden  – den første var på Hurum Live i oktober i fjor. Billettprisen er dog noe mer enn det som er vanlig, og her får du forklaringen!

Monument Alley live på Grønsand Gård. Foto: Malc Bernhard/bernhardfoto.com. Brukt med tillatelse.

[dropcap]P[/dropcap]å Facebook lørdag la duoen ut informasjon om konserten i Oslo 12. mars. Følger du billettlinken kommer du til en nettside der du ser at billettprisen er 1.400 kroner. Kanskje noe i overkant for en konsert, tenker du?

Men så er det ikke en helt vanlig konsert heller, men et arrangement som går til inntekt for Barnekreftforeningen også med auksjoner. Og billettprisen inkluderer også et bedre måltid.

Bak arrangementet står Luksur – som rett og slett er en klokkeklubb for gründere, urmakere og samlere med samme lidenskap: Klokker! Og vi snakker ikke akkurat om klokker du kan kjøpe av gateselgere i Syden, men ordentlige armbåndsur av høy kvalitet. Noe navnet på klubben vel også røper.

Og foruten å være opptatt av musikk, MC og Hammond-orgler er Erlend Engebretsen i Monument Alley også en ihuga klokkeentusiast. Faktisk så entusiastisk at han i fjor ble årets medlem i Luksur.

Så der har du bakgrunnen.

Velger du å bli med på dette arrangementet så vil du få beskjed om hvor i Oslo det holdes på e-post én time før – så her bør finstasen være klar på kort varsel!

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.