5. desember 2023
KonsertNyheter

Barclay James Harvest-konserter i mars er avlyst

Last Updated on: 1st februar 2022, 06:21 pm

Nok en gang setter koronapandemien en stopper for en konsert flere fans av klassisk prog hadde gledet seg til. Barclay James Harvest utsetter hele 2022-turneen på grunn av pandemien.

[dropcap]D[/dropcap]et betyr dermed at både konsertene i Skien og Oslo 23. og 24. mars er avlyst.

– Selv om vi kanskje kunne arrangert i Norge i mars er det restriksjoner spesielt i Tyskland som gjør at turneen ikke er økonomisk gjennomførbart. Heldigvis satser bandet på nye datoer som vi snart vil publisere. Alle kjøpte billetter kan brukes på nye datoer, skriver arrangøren We Låve Rock på Facebook tirsdag kveld.

Bandet skulle hatt 16 konserter i Tyskland alene i mars/april, samt konserter i England, Tsjekkia, Danmark og Norge.

Avlysningen er den foreløpig siste i en lang rekke avlysninger og utsettelser som har rammet konsertarrangørene under pandemien. Selv om tiltakene i Norge nå begynner å bli løsnet på, så er situasjonen i resten av Europa veldig uoversiktelig. Og ulike reiserestriksjoner og karantenekrav gjør også logistikken svært vanskelig.

Klokken 19 i kveld kommer regjeringen med nye lettelser i tiltakene, og Prognytt vil komme tilbake til hva som vil gjelde for konsertarrangører framover.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.