9. desember 2023
Nyheter

Pattern-Seeking Animals tredje skive på vei

Last Updated on: 1st februar 2022, 07:10 am

Det amerikanske art rock-bandet Pattern-Seeking Animals gir ut sitt tredje album “Only Passing Through” på selveste 1. april. Før helgen slapp bandet en smakebit i forbindelse med at det nå er mulig å forhåndsbestille albumet.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet kommer ut på InsideOut og gis ut både digitalt, på CD og på en gatefold dobbelt-LP som også vil inneholde CDen.

Ifølge bandet selv er de på den nye skiva inspirert av en lang rekke stilarter og er ikke nødvendigvis veldig opptatt av å klassifisere det som prog.

Singelen “I Can’t Stay Here Anymore” er første smakebit fra det nye albumet.

Bandet skal spilles på RosFest to uker etter utgivelsen – en festival som bør være kjent for norske proggere da flere norske band har spilt der.

Bandet består av Ted Leonard (vokal og gitar) kjent fra Spock’s Beard, Jimmy Keegan (trommer og vokal), Dave Meros (bass) og John Boegehold (keyboards).

Forrige album fra Pattern-Seeking Animals – “Prehensile Tales” – kom i 2020.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.