3. desember 2023
Nyheter

Oliver Wakeman med CD-boks-utgivelse

Last Updated on: 2nd februar 2022, 06:59 am

Oliver Wakeman kommer i april med en boks med tre CD-er. Den inneholder to av hans utgivelser med Steve Howe og Gordon Giltrap, samt et nytt og ikke tidligere utgitt konsertaopptak. Boksen har fått tittelen “Collaborations”.

[dropcap]I[/dropcap] 2001 ga Oliver Wakeman ut albumet “The 3 Ages of Magick” der han samarbeidet med Yes-gitaristen Steve Howe. Senere ble Wakeman også en periode medlem i Yes.

Etter perioden i Yes (fra 2008 til 2011) lagde han et album med Gordon Giltrap, “Ravens & Lullabies”.  Begge disse albumene er altså med i boksen i remastrede utgaver.

Den tredje CD-en er en akustisk liveinnspilling som har fått tittelen “From A Stage”.

Under nedstengningen av Storbritannia ble Wakeman kontaktet av en lydtekniker som hadde jobbet med Wakeman og Gilltrap på en julekonsert de holdt sammen med Paul Manzi (kjent fra Sweet og Arena).

Han satt med opptak av denne konserten og dermed endte den opp som tredje CD i boksen.

Selvsagt inneholder boksen også flere bonusspor samt en ny versjon av Wakemans “The Wedding Approaches” kun med piano og klassisk gitar.

Det hele blir gitt ut via Burning Shed 11. april, der boksen også kan forhåndsbestilles, men allerede nå kan man se/høre en smakebit på YouTube.

For øvrig er Oliver Wakeman i full gang med innspillingen av et nytt album, som forventes utgitt i siste halvdel av 2022.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.