9. desember 2023
Nyheter

PreHistoric Animals klar med oppfølger

Last Updated on: 1st februar 2022, 07:54 pm

Svenske PreHistoric Animals er snart klar med sitt tredje album, oppfølgeren til “The Magical Mystery Machine (Chapter One)”, som kom i 2020. Slippdato er satt til 25.mars.

[dropcap]B[/dropcap]andet har vært sparsomme med opplysninger om albumet, men det er ferdig innspilt, mikset og masteret og kommer altså i mars.

Tittelen på albumet er “The Magical Mystery Machine (Chapter Two)” og fortsetter den sci-fi-inspirerte historien fra forrige album.

Rent logisk blir nok også bildet til venstre coveret på albumet, ettersom det er lagt ut på bandets Facebook-sider. Det forestiller hovedpersonen Cora fra det forrige albumet, en historie som altså fortsetter på det nye.

PreHistoric Animals slipper en single/video-smakebit fra albumet fredag neste uke, altså 12. februar. Bandet markerer utgivelsen med en konsert dagen før på House Of Blues i Borlänge.

Gruppa ble startet i 2015 og ga ut sitt første album – “Consider It A Work Of Art” – digitalt i november 2018.  I september 2020 kom “The Magical Mystery Machine (Chapter One)”, som også kom ut i fysisk format.

Gruppa ga de to første albumene ut selv, men det nye albumet blir gitt ut på nederlandske Glassville Records, som blant annet har norske Soup i stallen.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.