5. desember 2023
Nyheter

Elds Mark med smakebiter fra nytt album

Last Updated on: 4th februar 2022, 10:56 pm

Fredag slapp Elds Mark et videokutt med smakebiter fra sitt nye album “Elds Mark II”. Videoen består av det duoen selv kaller for noen råmikser av nusikken på det nye albumet.

[dropcap]I[/dropcap]følge Elds Mark er albumet i ferd med å bli ferdiggjort og de regner med utgivelse i løpet av mars/april.

Elds Mark er et prosjekt bestående av Håkon Oftung (Tusmørke og Jordsjø m.m) og Rolf Kristian Valbo (Obliteration og Aura Noir), selv om de på første album oppgir aliasene R.E. Túritrøen og C.E. Berg…

Debutalbumet som kom ut i 2020 bestod av instrumentallåter som var sterkt inspirert av både 70-talls svensk “progg”, jazz og norsk folkrock fra samme epoke. Sniklytten de har gitt ut røper at de fortsetter i samme stil, så dette blir spennende!

Forrige skive kom i et meget begrenset og nummert opplag på LP og ellers som digital utgivelse og CD (tror jeg).

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.