5. desember 2023
Nyheter

Jordsjø går i studio før påske

Last Updated on: 6th februar 2022, 08:15 am

Jordsjø hadde et meget godt 2021 med utgivelsen av albumet “Pastoralia. Men har ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn. Flere nye prosjekter er i emning og duoen opplyser til Prognytt at de snart går i studio igjen.

Foto: Einar Næss Haugseth

[dropcap]N[/dropcap]ytt album er så og si ferdig komponert og vi planlegger å begynne med innspilling i ukene før påske, opplyser duoen.

Halvparten av Jordsjø, Håkon Oftung, er også involvert i Elds Mark, som fredag slapp en smakebit i form av en video på det kommende albumet som kommer i løpet av mars/april.

I 2016 ga Jordsjø ut et splitt-album med Breidablik – “Songs From the Northern Wasteland” – som kom ut på kassett og digitalt. Nå gjentar de suksessen.

–Vi skal gi ut en splitt-LP med Breidablik der Jordsjø står for musikken på den ene siden av plata. Den skal også spilles inn snart. Så regner med at det kommer nytt stoff til høsten, opplyser Jordsjø til Prognytt.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.