Lesoir klar med forsinket EP

Last Updated on: 6th februar 2022, 09:05 am

Nederlandske Lesoir – som var support for Riverside på Cosmopolite i 2019 – er snart klar med en forsinket utgivelse av EP-en «Babel». En vinylutgave i et begrenset opplag gis ut 10. februar.

[dropcap]L[/dropcap]åta «Babel» ble skrevet under lockdown i Nederland i løpet av 2020, og klokker inn på 20 minutter og 20 sekunder – nok til å fylle en spesialutgave på etset vinyl i kun 250 eksemplarer via Glassville Records.

EP-en er nummerert og ved bestilling fra bandets Bandcamp-side kan man også velge om man vil ha den signert.

Plata skulle opprinnelig har vært utgitt i slutten av januar, men er rundt to uker forsinket på grunn av forsinkelser med pressingen.

Låta har allerede rukket å bli en live-favoritt og bandet slapp før helgen da også et videokutt av samme låta med bandet forsterket med flere gjesteartister.

I tillegg til å være kjent i Norge fra Riverside-konserten, så står bandet også på line-up-en for årets We Låve Rock – noe de for så vidt har gjort siden 2020, da festivalen måtte koronaavlyses. De skulle også ha spilt på 2021-utgaven, som til slutt måtte legges om til en festival med kun norske band på grunn av koronarestriksjonene.

I år ser det dog adskillig mer lysere ut, og Lesoir skal ut på en lengre turné sammen med Kayak – som etter planen avslutter turnévirksomheten for godt med sin opptreden på Grønsand gård i mai.

Foto øverst: Jaak Geebelen

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.