IQ-konserten i april utsettes

Last Updated on: 8th februar 2022, 07:29 pm

Koronaen slår til igjen, og siste offer er denne gangen konserten med IQ på Cosmopolite 23. april. Arrangøren We Låve Rock melder på Facebook tirsdag ettermiddag at også denne konserten må avlyses. Det jobbes med ny dato.

[dropcap]S[/dropcap]elv om det stadig lettes på restriksjoner, så er det ennå lenge til ting begynner å nærme seg normalen. Hovedproblemet nå er ikke lenger hvor mange som kan komme på konserter, men ulike tiltak og restriksjoner på reise, karantene og isolasjon.

Derfor kommer det ikke direkte overraskende at også IQ-konserten nå er avlyst. Fra før av har Pendragon og Barclay James Harvest måttet gjøre det samme.

Arrangøren opplyser på Facebook at det jobbes med ny dato, og at de som har kjøpt billett kan velge å beholde denne, da den vil gjelde ogsp på den nye datoen.

Når det blir aktuelt for IQ å komme til Norge er uvisst, men slike turneer planlegges god tid i forveien, og en liten pekepinn kan kanskje være at Pendragon nå jobber med nye datoer for våren 2023.

Selv skriver We Låve Rock på Facebook at de jobber med ny dato til IQ-konserten til høsten.

Som for Pendragon er dette andre gang at koronapandemien sørger for at IQ må avlyse/utsette konserter.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.