Leprous erstatter Haken på Prognosis-festivalen

Last Updated on: 8th februar 2022, 07:21 pm

Etter flere utsettelser går den nederlandske Prognosis-festivalen av stabelen 15. og 16. april i Eindhoven. Nå har Leprous erstattet Haken som en av headlinerne.

[dropcap]D[/dropcap]ermed blir Norge representert med hele seks band på festivalen: Leprous, Enslaved, Magic Pie, Rendezvous Point, The New Death Cult og Maraton.

Både Katatonia og Lepreous holde en litt spesiell konsert ettersom de skal spille låter som fansen selv velger.

Ved å gå inn på denne linken kan man nemlig selv velge ut de låtene man vil bandet skal spille. Så vil de som får flest stemmer til slutt utgjøre settlista!

Britiske Haken har avlyst hele sin turné i Europa på grunn av koronapandemien, mens britisk/nederlandske Dilemma har måttet avlyse fordi trommeslager Collin Leijenaar har skadet hånden sin.

Som erstatter for Dilemma kommer nederlandske Argus.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.