28. november 2023
Nyheter

Crowdfunding av t-skjorter

Last Updated on: 13th februar 2022, 01:53 pm

Folka bak Norske Albumklassikere, som startet som et prosjekt for å gi ut norske album som aldri hadde vært ute på CD før, har i løpet av 2021 utvidet konseptet til å gjelde også LP og bøker. Nå er det også t-skjorter og annen merchandise som skal finansieres, og foreløpig er det to progrelaterte blant disse.

[dropcap]P[/dropcap]roduksjonen av t-skjortene er enda mer eksklusive enn de øvrige prosjektene.

Her lages det nemlig kun et opplag – og det må bestilles 50 for at produksjonen skal settes i gang, og da lages det 50 til som kan bestilles etter at det første målet er nådd. Men dermed er det altså slutt.

Den første t-skjorta som gikk gjennom var en med logoen til det legendariske bandet Kjøtt, og i skrivende stund er det ni t-skjorter og en caps som skal finansieres.

Av de ni t-skjortene er det foreløpig altså to som er kan defineres som prog, og det er en med Folque-logoen og en med coveret til den første skiva med bandet Moose Loose – «Elgen Er Løs».

T-skjortene koster 299 kroner å bestille, og som vanlig når det gjelder crowdfunding, så får du pengene tilbake om minstegrensen for finansieringen ikke nås!

Du kan ta en titt på det som akkurat nå er tilbudet her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.