3. desember 2023
FestivalNyheter

Lazuli erstatter Pendragon på Loreley

Last Updated on: 14th februar 2022, 02:14 pm

Night Of The Prog-arrangørene melder at franske Lazuli gjør en gjenvisitt på årets utgave av festivalen. De spilte også på forrige festival i 2019, og erstatter Pendragon på årets utgave av Night Of The Prog.

[dropcap]B[/dropcap]ritene har som kjent avlyst hele 2022-turneen, noe som også inkluderer festivalen på klippen ved Rhinen.

Lazuli går inn for Pendragon på lørdagskvelden. Mesteparten av artistene som skal opptre i år var også på plakaten for de to koronaavlyste festivalene i 2020 og 2021. Det gjelder også norske Infringement, som skal spille søndag.

Årets festival går av stabelen 22, 23 og 24. juli.

Lazuli har samtidig opplyst at den koronautsatte turneen i Storbritannia i 2020 nå skal gjennomføres til høsten. Det inkluderer også en opptreden på Summer’s End-festivalen i Chepstow.

Høstens turné starter i Swindon 9. oktober og avsluttes i London 17. oktober – dagen etter opptredenen på Summer’s End-festivalen.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.