2. desember 2023
KonsertNyheter

Einar Solberg gjør Leprous-album akustisk

Vokalist Einar Solberg i Leprous kommer til helgen holde en konsert der han framfører “The Congregation”-albumet helt og holdent akustisk, kun med et flygel.

[dropcap]D[/dropcap]et er ikke første gang at Solberg holder akustiske konserter med sanger fra Leprous, men denne gangen er det altså kun sanger fra 2015-utgivelsen “The Congregation” som skal framføres.

Tidligere har fansen kunne stemme på hvilke låter fra Leprous-katalogen han skulle framføre, men denne gangen har han altså valgt selv.

De tidligere konsertene av denne typen har fått veldig gode tilbakemeldinger, og også denne gangen er det mulighet til å bivåne konserten over internett som strømming.

Selve den fysiske konserten finner sted på Kolben kulturhus på Kolbotn utenfor Oslo på søndag.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.