Foreløpig utseende

Last Updated on: 28th februar 2022, 05:21 pm

På grunn av tekniske problemer har Prognytt for tiden et litt annerledes utseende enn vanlig. Vi jobber med å finne en ny design som passer, så etter alt å dømme er det utseendet vi har nå bare foreløpig. Vi prøver oss fram litt for øyeblikket, men skal komme til en fast løsning så fort som mulig.

Utvikleren av det forrige designet (eller temaet som det heter i WordPress-språk), har lagt ned virksomheten og en oppdatering før helga førte til kluss, noe som gjør at vi ikke kan gå tilbake til det gamle utseendet, men må finne et nytt!

Så mens vi prøver og feiler kan det hende Prognytt skifter «ham» ganske ofte inntil vi har bestemt oss for hva vi lander på.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.