3. desember 2023
LitteraturNyheter

Wobbler-boka halvveis finansiert

Last Updated on: 1st mars 2022, 06:45 am

Folkefinansieringen av Jacob Holm-Lupos bok om Wobbler-albumet ” From Silence To Somewhere” har nå nådd 50 prosent finansiering. Det er i skrivende stund 12 dager igjen til fristen for fullfinansiering slik at boka kan gå i trykken.

Finansieringen av Holm-Lupos forrige bok – om Thules album “Natt”  – gikk inn i fjor høst uten problemer, og manuskriptet er levert til Christer Falck, som gir ut boka i forbindelse med crowdfundingprosjektet Norske Albumklassikere.

Med halvparten av finansieringen av Wobbler-boka allerede klar, så tyder mye på at også dette blir noe av, men siden dette er crowdfunding så må alle som kunne tenke seg å lese denne boka om det kanskje mest suksessfylte albumet til bandet, spytte i penger i prosjektet umiddelbart. Tolv dager går fort unna…

Og man kan jo kjøpe flere bøker i slengen for å gi bort som gaver! Pengene får man uansett tilbake om det ikke går veien. Null risiko, med andre ord!

Selv sa Holm-Lupo følgende til Prognytt om albumet tidligere denne måneden:

– Som ikke bare er bandets bestselgende skive så langt, men er platen der den nåværende besetningen virkelig fikk krystallisert sound og kjemi. Så det gleder jeg meg veldig til. Det er et band mange liker, men som kanskje ikke alle vet så mye om, ettersom det er beskjedne karer, sa han.

Wobbler selv har skrevet på sin Facebook-side at de er «beæret (og forbløffet) over å bli valgt ut som neste mulige bokprosjekt» og at de «er ganske målløse, synes dette er kjempestort og håper virkelig at dette går gjennom!».

Du kan forhåndsbestille boka her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.