2. desember 2023
Nyheter

Ny single fra Bjørn Riis

I neste måned kommer det nye soloalbumet til Airbag-gitaristen Bjørn Riis. I dag slapp han den nye singelen fra albumet, som også kommer som video.

Videosingelen har tittelen “The Siren” og er altså nok en smakebit fra albumet “Everything To Everyone” som kommer 8. april på Karisma.

Ifølge Riis selv er “The Siren” en låt han skrev i forbindelse med innspillingen av Airbag-albumet “A Day At The Beach”. En låt sammen med flere som ble presentert for bandet i demoversjon, men som ikke passet helt inn sammen med resten av albumet.

– Mens jeg jobbet med å skrive sangene til “Everything To Everyone” skrev jeg også om mesteparten av arrangementet og teksten til “The Siren”, som har endt opp med å bli et av mine favorittspor på albumet, sier Riis.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.