28. november 2023
Nyheter

Kaipa med nytt album i april

Last Updated on: 7th mars 2022, 09:38 pm

Det smått legendariske svenske bandet Kaipa kommer med sitt studioalbum nummer 14 i slutten av april. Albumet har fått tittelen » Urskog» og inneholder seks ny låter signert Hans Lundin.

Albumet er det første studioalbumet på fem år fra de svenske veteranene, og bandet har fått inn en ny trommeslager i besetningen på dette albumet – nemlig britiske Darby Todd.

Om det er kun for albumet eller om han blir med permanent vites ikke, men han er først og fremst kjent som en frilanser og har spilt live og i studio med blant annet Martin Barre Band, The Darkness, Robert Plant, Gary Moore, Kee Marcello, Robben Ford ,Paul Gilbert og Joe Lynn Turner.

Trommis Morgan Ågren har vært med i bandet siden comeback-albumet «Notes From The Past» i 2002, men er altså nå ute.  Den øvrige besetningen er uendret fra forrige studioalbum for fem år siden – «Children Of The Sounds».

Albumet gis ut 29. april på InsideOut og kommer digitalt, som Digipak CD og som 180 grams gatefold dobbel-LP inkludert CD.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.